Det første partiet med ubemannede selvkjørende biler er godkjent for veitesting på visse ruter i Beijing. Dette er rapportert av CCTV+ , en partner av TV BRICS-nettverket.

I motsetning til tidligere veitester av ubemannede kjøretøy , er bilen denne gangen fjernstyrt, uten en operatør i passasjersetet foran.

Med to laserradarer, 13 sett med kameraer og fem millimeter bølgeradarer per testet kjøretøy, er autonome kjøretøy i stand til å håndtere mer utfordrende veiforhold.

Et sikkerhetsgarantisystem på flere nivåer er satt opp for testing, og sikkerhetspersonell kan eksternt hjelpe bilen med å bevege seg trygt i nødstilfeller.

Beijing High-Level Autonomous Driving Demonstration Zone vil fortsette å følge bransjens utviklingstrend for å utføre test- og kommersiell forskning i år, og fremme spredningen av selvkjørende biler.

“I 2023 vil vi implementere flere applikasjonsscenarier for autonom kjøring og intensivere teknologiforskning basert på uavhengig innovasjon, noe som vil akselerere søket etter talent på dette feltet og øke antallet vitenskapelige prestasjoner,” sa Jie Fei, assisterende direktør for administrasjonen. kontoret til Beijing Autonomous Driving Demonstration Zone , høyt nivå.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here